Electric Castle anunță ce artiști urmează să vezi între 6 și 15 august la Bonțida și Cluj

Electric Castle anunță ce artiști urmează să vezi între 6 și 15 august la Bonțida și Cluj

Electric Castle se întoarce vara asta cu un altfel de festival: EC Special – 10 zile de muzică live, cu un line-up eclectic, așa cum au promis. Primele 3 zile de distracție vor fi la Bonțida, unde, pe cele șase scene ale festivalului răsună muzică electronică. Cei mai așteptați artiști aici sunt Sigma și Noisia, care revin la noi, în format DJ Set. Pentru Noisia este un show special, pentru că este unul dintre ultimele lor spectacole împreună, după 20 de ani.

Apoi, din 9 august, distracția se mută în urban. Peste 20 de scene vor fi amenajate în Cluj-Napoca, cea mai importantă dintre ele fiind cea din Piața Unirii. Aici vezi duo-ul francez The Blaze și pe israelianul Asaf Avidan, highlight-ul festivalului, din artiștii anunțați până acum. Ai și pop norvegian, de la AURORA, nebunie în stil balcanic de la Dubioza Kolektiv, și vezi un rapper britanic foarte pe val, Slowthai.

Pe scena mare a festivalului urcă și orchestra Operei Naționale Române din Cluj, alături de vocea Elenei Mîndru. GOLAN, Șuie Paparude, Subcarpați, Alternosfera, Irina Rimes, Vița de Vie, CTC, Coma și ZDOB și ZDUB, tot în Piața Unirii. Și rămân zeci de alți artiști, români și nu numai, de descoperit.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook