Donald Trump pe noua copertă Time, înotând într-o mare de coronavirus

Donald Trump pe noua copertă Time, înotând într-o mare de coronavirus

Tim O’Brien, colaboratorul revistei Time, care se ocupă cu crearea copertei, încă nu a terminat cu Trump.

Cel mai recent număr dublu al revistei Time, pentru săptămânile 17 și 24 august, prezintă cea de-a patra copertă din seria în care apare președintele Trump în ipostaze frapante, care-i aparține lui O’Brien.

Președintele Donald Trump se află din nou în mijlocul atenției, prins în mrejele unei furtuni și încercând din răsputeri să rămână pe linia de plutire.

Coperta Time îl arată pe Donald Trump înotând într-o mare infestată de coronavirus, imagine „surprinsă” în fața Casei Albe. Imaginea e însoțită de mesajul ”THE PLAGUE ELECTION”, care face referire la articolul Cum a schimbat COVID-19 alegerile din 2020”.

O’Brien a denumit coperta „Alegerea ciumei”, adăugând că: „Apa în ascensiune ca o metaforă a haosului de la Casa Albă pe care campania lui Trump nu ar putea să o încheie decât în ​​două moduri. El supraviețuiește doar pentru a se afla în valurile învolburate înconjurat de coronavirus, fiecare fiind o mica bombă”.

O’Brien a mai declarat că: „De anul trecut am avut în vedere încă o copertă pentru această serie, dar a existat întotdeauna o nouă controversă, un nou scandal, tulburări sociale sau tweeturi care schimbau povestea”.

Celelalte coperte?

Artistul din Brooklyn a creat și ”Nothing to See Here” (27 februarie 2017) ”Stormy” (23 aprilie 2018) și „In Deep” (3 septembrie 2018) pentru revista Time. O’Brien a creat și coperta din 9 aprilie 2019 ”Just Singin”, care îl arată pe Trump plimbându-se prin ploaie.

Poți afla mai multe despre coperta ”The Plague Election” aici.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook