Dolly Parton s-a vaccinat cu serul anti-COVID pe care l-a finanțat. Cântăreața a modificat și versurile cântecului „Jolene” cu această ocazie

Dolly Parton s-a vaccinat cu serul anti-COVID pe care l-a finanțat. Cântăreața a modificat și versurile cântecului „Jolene” cu această ocazie

Vedeta de muzică country, în vârstă de 75 de ani, a intrat pe ritm de muzică pentru a i se administra serul anti-COVID de la Moderna. A adaptat una dintre cele mai cunoscute balade ale sale, “Jolene”, la vremurile actuale:

„Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, te implor, te rog, nu ezita. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit, atunci e cam prea târziu”, ar suna noul refren.

Cântăreața a donat 1 milion de dolari pentru dezvoltarea și implementarea acestui ser, încă de la începutul pandemiei. Deși ar fi putut să se vaccineze imediat ce vaccinul pe care l-a finanțat a ieșit pe piață, Parton a preferat să aștepte. Nu a vrut să sară peste rând doar pentru că a dat bani pentru cercetările care au dus la obținerea vaccinului.

“Salut, în cele din urmă îmi primesc vaccinul. Sunt tare emoționată. Am așteptat ceva pentru el, însă sunt desul de mare și suficient de inteligentă pentru a-l face. Așa că sunt foarte fericită că voi obține doza Moderna astăzi. Vreau să vă spun tuturor că ar trebui să vă vaccinați. În orice caz, am vrut doar să încurajez pe toată lumea, deoarece cu cât ajungem mai repede să ne simțim mai bine, cu atât mai repede vom reveni la normalitate.”  a mai spus artista.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook