Distanțare: La Paris va fi lansat un cinematograf plutitor

Distanțare: La Paris va fi lansat un cinematograf plutitor

În aceasta vară Parisul lansează primul său cinematograf plutitor și eco-responsabil. Cu această ocazie, se va proiecta filmul Le Grand Bain (2018), de Gilles Lellouche, pe 18 iulie, în aer liber, în Bassin de la Villette.

S-a terminat cu cinema drive-in, poftiți la „Cinema pe apă”. Parisul se pregătește să lanseze primul său cinematograf plutitor ecologic. Evenimentul va avea loc pe malul Senei, la Bassin de la Villette. Iubitorii celei de-a șaptea arte, care vor fi instalați în bărci electrice, vor avea ocazia să vizioneze Le Grand Bain (2018), de Gilles Lellouche, pe 18 iulie, de la 19:00. Comedia a fost unul dintre cele mai mari succese ale anului 2018 în Franța. Guillaume Canet, Mathieu Amalric și Benoît Poelvoorde sunt pe afis.

150 de locuri sunt disponibile

Pentru a participa la eveniment, publicul va putea achiziționa bilete în perioada 7 – 15 iulie. 150 de persoane vor putea participa la proiecție, instalate confortabil la bordul bărcilor electrice puse la dispoziție. Fiecare barca poate găzdui între două și șase persoane. Standardele de distanțare socială vor fi aplicate. Cei mai puțin norocoși, care nu vor reuși să obțină bilete, vor avea la dispoziție 150 de sezlonguri așezate pe cheiurile Senei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook