De azi ai mai mult confort în Uber. Compania lansează un nou serviciu premium

Fie că e vorba de drumul către birou și înapoi spre casă, de o întâlnire de afaceri sau de o ieșire în oraș, de astăzi ai o nouă opțiune de deplasare, care îți face călătoria mai confortabilă: Uber Comfort.

Pe lângă UberX, Uber Select sau Green, de acum poți să selectezi în aplicație și opțiunea „Comfort”. Vei avea parte de curse realizate de șoferi cu experiență, cu un rating ridicat, și de vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare. Așteaptă-te totuși să plătești puțin mai mult decât pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mult).

Înainte de începerea cursei, poți alege cum vrei să se desfășoare călătoria. Spre exemplu, ai de ales între trei opțiuni de temperatură și poți opta pentru o călătorie în liniște. Vei fi așteptat de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoie să pleci în grabă spre destinație.

Cum funcționează Uber Comfort: 

1.Deschide aplicația

2.Selectează destinația

3.Alege opțiunea „Comfort”

4.Confirmă punctul de preluare

5.Un șofer va fi disponibil în doar câteva minute

Serviciul va fi disponibil în București, Timișoara, Brașov și Iași.

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook