Cum arată garniturile de metrou. În ce fel trebuie să circuli pentru a respecta normele

Foto Credit: Facebook Răzvan Călin

Odată cu instituirea stării de alertă, anumite aspecte ale vieții au revenit la normal. Mai bine spus la ce ne-a impus epidemia ca fiind normalitate.

Unii dintre noi am revenit la munca de la birou, acum nu mai este necesar să scrii o declarație pentru a ieși în oraș iar anumite sectoare ale economiei și-au reluat activitatea. În acest context, o parte dintre oameni trebuie să apeleze la călătoria cu metroul pentru a-și rezolva treburile zilnice.

Dar garniturile metrou arată acum diferit, au fost adaptate pentru a îndeplini regulile de distanțare socială.

Există niște stickere care au fost plasate pe podea sau pe scaune, în așa fel încât oamenii să știe unde ar trebui să stea pentru a fi în siguranță. Important este dacă la orele de vârf se mai poate respecta, totuși, distanța socială de siguranță.

Bineînțeles, nu este singura măsură pe care trebuie să o respecți pe timpul călătoriei. Este necesar să porți mască, așa cum se procedează în toate spațiile publice închise, dar este bine și să eviți pe cât posibil să atingi suprafețele frecvent utilizate și de alți călători și mai ales, să nu duci mâna în zona feței fără să te fi spălat riguros pe mâini în prealabil.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook