Coronavirus: Vladimir Putin și-a instalat un “tunel dezinfectant” la intrarea în casă

Coronavirus: Vladimir Putin și-a instalat un “tunel dezinfectant” la intrarea în casă

Președintele Rusiei și-a instalat la intrarea în casă un dispozitiv care pulverizează o substanță dezinfectantă, pentru a-l proteja de coronavirus, informează agenția națională de presă RIA-Novosti.

Tunelul a fost montat la reședința din Novo-Ogaryovo, în apropierea Moscovei. Liderul de la Kremlin a adoptat munca de acasă în perioada pandemiei și a comunicat prin video conferințe.

Măsura de siguranță a fost anunțată de Ivan Belozertsev, guvernatorul regiunii Penza. Agenția RIA-Novosti a postat imagini în care este prezentat dispozitivul și a precizat că acesta eliberează “vapori de apă”, dar este vorba, probabil, de un amestec de apă și subtanțe care pot distruge virusul.

Belozertsev a declarat că tunelul a fost proiectat de către compania rusească Motor Technologies, care are ca obiect de activitate asamblarea echipamentelor de curățare pentru automobile și utilaje industriale.

Toți cei care intră în reședința lui Putin trebuie să treacă prin acest proces de dezinfectare.

La începutul săptămânii, președintele a participat pentru prima dată la un eveniment public după instituirea carantinei totale, acum mai bine de două luni.

Rusia a înregistrat până la acest moment mai mult de 550,000 de cazuri și 7,400 de victime.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook