Coronavirus: „Am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu la Paris”, spune Madonna

Coronavirus: „Am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu la Paris”, spune Madonna

Superstarul a petrecut mai mult de trei săptămâni în capitala Franței între sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie. Spune ca acum e vindecată.

Artista s-a contaminat în martie, când avea concerte la Paris. Madonna a declarat ieri că a contractat Covid-19 în Franța în urmă cu două luni, în cadrul „Madame X Tour”.

Ea a făcut un test serologic în cursul săptămânii trecute. „Când testul este pozitiv pentru anticorpi, înseamnă că ai contractat virusul. Acest lucru s-a întâmplat în mod clar, pentru că am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu la Paris în urmă cu mai bine de șapte săptămâni, la fel ca multi alți artiști din spectacolul meu”, a spus ea pe Instagram. Dar la acea vreme, cu toții am crezut că avem o gripă cu adevărat urâtă”.

Anulări multiple, întârzieri repetate, dureri musculare… Superstarul american a avut un tur european și francez haotic. Nu a putut susține trei dintre spectacolele sale la Grand Rex în Paris(între 22 februarie și 11 martie).

„Sunt recunoscătoare că pot fi parte a susținerii Cercetării pentru a găsi remediul pentru Covid -19 !!  Și doar pentru a clarifica lucrurile pentru persoanele care cred mai degrabă titlurile de tip senzațional decât să facă propriile lor cercetări despre natura acestui virus – în prezent nu sunt bolnavă. Când ești testat pozitiv pentru anticorpi, înseamnă că ai avut virusul. L-am avut în mod clar, am fost bolnavă la sfârșitul turneului meu la Paris, acum 7 săptămâni, împreună cu mulți alți artiști din spectacolul meu, dar la vremea respectivă am crezut cu toții am avut o gripă foarte urata. Slavă Domnului că suntem cu toții sănătoși și bine acum. Sper că asta clarifica lucrurile! Cunoașterea este Putere! # covid19”, a scris Madonna în postarea ei de pe Instagram.

De la începutul pandemiei, Madonna a strâns peste opt miliarde de dolari pentru a găsi un vaccin, ea însăși donând peste un milion. De asemenea, este unul dintre susținătorii petiției semnate de peste 200 de personalități și publicate miercuri în ziarul Le Monde. Un text scurt care spune „nu revenirii la normal” după noua criză de coronavirus.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook