Confidex – videoconferința dedicată depășirii crizei economice din România

Videoconferința Confidex este organizată de Impetum Grup împreună cu Ziarul Financiar și are ca temă depășirea crizei economice prin tehnologie. O poți urmări astăzi, 11 mai, de la ora 10:30 pe www.zf.ro.

Dezbaterea este prima dintr-o serie mai amplă de întâlniri ce se vor desfășura în zilele următoare. Invitați vor fi reprezentanți ai băncilor și ai mediului de afaceri din România, specialiști în diferite domenii, antreprenori, dar și reprezentanți ai autorităților publice.

Confidex by Impetum Grup este un proiect de anvergură națională care va analiza consecințele crizei actuale asupra economiei și care va identifica elementele care vor restabili încrederea mediului de business.

Confidex își propune crearea unui mediu favorabil de colaborare între personalitățile relevante ale mediului de afaceri din România, pentru a ajuta la repornirea în parametri optimi a economiei.

Tema de astăzi este Tehnologia, ingredientul cheie pentru depășirea crizei în România, iar videoconferința va fi moderată de Cristian Hoștiuc, Director Editorial al Ziarului Financiar.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook