CNN concediază trei angajați care au venit la birou nevaccinați. „Avem toleranță zero în acest sens”

CNN concediază trei angajați care au venit la birou nevaccinați. „Avem toleranță zero în acest sens”

Canalul CNN spune că a concediat trei angajați care au încălcat protocoalele de siguranță împotriva coronavirusului și au venit la birou nevaccinați – este una dintre primele mari corporații americane care încetează relațiile contractuale de muncă pentru ignorarea obligației de vaccinare.

CNN a stabilit anterior că angajații vor trebui vaccinați împotriva virusului pentru a se întoarce la birou. Rețeaua sa bazat pe un sistem de onoare, mai degrabă decât să solicite dovada statutului de vaccinare.

„În ultima săptămână, am aflat că trei angajați veneau la birou nevaccinați. Toți au fost concediați”, a scris joi președintele CNN, Jeff Zucker, într-un memoriu intern pe care l-a obținut The New York Times. „Lasă-mă să fiu clar – avem o politică de toleranță zero în acest sens.”

Zucker nu a spus în ce sector au lucrat angajații, ce funcții au ocupat sau cum au fost descoperite încălcările obligației de vaccinare.

„Ne așteptăm ca în săptămânile următoare prezentarea dovezilor de vaccinare să devină o formalitate” a procesului de obținere a accesului la locul de muncă, a adăugat Zucker.

Multe companii mari – inclusiv Facebook și Google – au spus că vor cere angajaților să fie vaccinați împotriva coronavirusului pentru a reveni la birou. Unele companii, inclusiv The Washington Post, au mers mai departe și au stabilit că nu vor angaja decât angajați vaccinați de acum înainte.

Sursa: New York Times

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook