Cheiurile Senei au fost luate cu asalt în weekend. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i trimite acasă pe parizieni

Cheiurile Senei au fost luate cu asalt în weekend. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a-i trimite acasă pe parizieni

Malurile Senei s-au trezit brusc la fel de goale ca Promenade des Anglais din Nisa. Odată cu sosirea vremii frumoase, fuseseră luate cu asalt de parizieni, în weekend, uneori fără a respecta distanța. Imagini care nu au fost pe placul poliției din Paris.

Malurile Senei au fost evacuate cu ajutorul polițiștilor și jandarmilor. Multe comentarii au circulat pe rețelele de socializare. Potrivit unui jurnalist prezent la fața locului, un jandarm a spus că „sunt prea mulți oameni”, blocând accesul la chei. Anumite zone au rămas totuși accesibile „mergând puțin mai departe”.

Unii polițiști au încercat să se justifice: „Aș prefera să opresc hoții decât să fac grădiniță cu tine!”.

Situația nu a fost pe gustul tuturor utilizatorilor de internet. Unii au tratat situația cu umor: „Odată cu vremea bună, observăm o creștere accentuată a numărului de oameni care merg pe cheiurile Senei sau în Montmartre pentru a face poze și a se plânge că sunt prea mulți oameni pe cheiurile Senei sau în Montmartre”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook