Cel mai mare organizator de evenimente din lume speră să-și reia complet activitatea în 2021

Promoterul Live Nation, prin care au ajuns și în România artiști ca Madonna, Metallica sau Rolling Stones speră să revină la o activitate normală de anul viitor, după ce pandemia de coronavirus a oprit live-urile pe tot globul.

Festivaluri și concerte uriașe au fost amânate sau chiar anulate în toată lumea, iar speranțele pentru anul acesta nu sunt mari.

Președintele și CEO-ul companiei, Michael Rapino, a spus că se concentrează acum pe un plan de reluare a activității, dar lucrurile vor fi ca înainte abia în a doua jumătate a anului viitor, atât pentru divizia de organizare de evenimente cât și pe cea care se ocupă cu vânzarea biletelor. Totuși, omul e optimist, crede că deja din toamnă piețele de muzică live se vor redeschide ușor ușor prin lume.

Până atunci, Live Nation vor testa și ei așa zisele concerte fără public, on-line, și pe cele drive-in. Live-urile trebuie să continue într-o formă sau alta, cât mai repede. Ăsta pare viitorul pentru următoarele luni cel puțin, concertele drive-in.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook