Ce spectacole de teatru de la Bulandra vezi gratuit săptămâna asta?

Ce spectacole de teatru de la Bulandra vezi gratuit săptămâna asta?

Se spune că timpului îi rezistă doar lucrurile de valoare și că, de fapt, teatrul este trecător. Teatrul Bulandra a demostrat o dată în plus, în aceste vremuri grele, că istoria sa persistă, iar spectacolele sale au valoare și rămân în memoria spectatorilor prin actori și interpretările lor de excepție. În perioada în care teatrele din întreaga lume sunt închise, vezi aceste spectacole memorabile aici pe Smart Radio și pe pagina de Facebook a teatrului Bulandra.

Miercuri, 15 aprilie ai The Bach Files – muzica Adrian Enescu pe teme de J.S.Bach și regia Alexandru Darie, un film pe viu, în care actorii, tranformați în imagini alb-negru, se dizolva, se suprapun, supraanimeaza, isi traiesc si isi spun povestea in si peste desenele animate, in cinetica unei imense benzi desenate. Vineri, 17 aprilie, vezi Mamouret, în traducerea Luciei Sturdza Bulandra, cu Tamara Buciuceanu în rol principal.

Spectacolele sunt transmise în regim de live-stream de la ora 19:00 și nu vor mai fi disponibile după încheierea transmisiei. Vă așteptăm la teatru!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook