Ce ne-am mai fi distrat! Prima zi de Electric Castle, fără festival anul ăsta

Ce ne-am mai fi distrat! Prima zi de Electric Castle, fără festival anul ăsta
de Alexandru Anghel

La picioarele Castelului Banffy de lângă Cluj, de 7 ani încoace, festivalieri din toată lumea se adună în fiecare vară pentru a umple de culoare, muzică şi distracţie, mai ales, câmpul transilvănean de la Bonţida, verde şi liniştit în restul anului.

Universul ăsta alternativ a fost anulat anul acesta, de pandemia de COVID-19. Electric Castle nu te lasă însă fără muzică: diseară, de la ora 20:00, ai pe Youtube un „concert pentru nimeni„, care a avut loc la începutul lunii la Bonţida, fără public, dar care a fost filmat şi documentat, pas cu pas… Pregăteşte-te să asculţi artişti de la noi din ţară, Subcarpaţi, Golan şi Viţa de Vie, pentru prima dată împreună pe aceeaşi scenă. Se lasă şi cu jam session la final!

Te întâlneşti din nou cu festivalul Electric Castle între 14 – 18 iulie 2021. Twenty One Pilots au fost deja re-confirmaţi ca headlineri pentru ediţia de anul viitor. Toate biletele achiziţionate pentru anul acesta vor fi valabile pentru 2021, când organizatorii speră să reconfirme câţi mai mulţi artişti din cei pe care ar fi trebuit să-i vedem zilele astea.

Miruna abia aștepta să-i vadă pe Twenty One Pilots anul aceasta și-ți spune cum ar fi arătat pentru ea prima zi de festival.

Electric Castle, pe vara viitoare!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook