Ce i-a spus Christian Eriksen medicului care l-a salvat, imediat după ce și-a revenit: „Sunt cu voi, ce naiba, am doar 29 de ani”

Ce i-a spus Christian Eriksen medicului care l-a salvat, imediat după ce și-a revenit: „Sunt cu voi, ce naiba, am doar 29 de ani”

Primele cuvinte rostite de fotbalistul Christian Eriksen după ce și-a revenit în urma stopului cardiac pe care l-a suferit au fost dezvăluite de medicul german care i-a salvat viața. Mijlocașul danez a avut nevoie de resuscitare după ce s-a prăbușit pe teren în timpul meciului dintre Danemarca și Finlanda, disputat sâmbătă seară.

Jens Kleinefeld a fost unul dintre primii medici care au pătruns pe teren și i-au oferit lui Eriksen primul ajutor, pe Parken Stadium din Copenhaga. Germanul descrie momentele de după „revenirea la viață” a fotbalistului.

„După aproximativ 30 de secunde, jucătorul a deschis ochii și am putut vorbi cu el”, spune Kleinefeld pentru Fox Sports.

„A fost un moment foarte emoționant, pentru că, în astfel de situații, șansele de succes sunt foarte mici”.

Kleinefeld povestește că l-a întrebat pe jucător „Ești cu noi, ai revenit?”, iar Eriksen a răspuns: „Da, sunt cu voi. Ce naiba, am doar 29 de ani!”

Profesorul Sanjay Sharma, președinte al grupului de experți în cardiologie din cadrul Football Association, spune că este puțin probabil ca Eriksen să mai joace în circuitul profesionist.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook