Campanie pro-vaccinare marca Alina Gorghiu: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”

Campanie pro-vaccinare marca Alina Gorghiu: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”

Campania de vaccinare din România se desfășoară lent, majoritatea oamenilor sunt reticenți, în principal din cauză că nu au încredere în autorități. Alina Gorghiu a dorit să se implice activ și să-i convingă pe urmăritorii săi de pe Facebook să accepte vaccinul anti-Covid, dar a reușit să producă fix reacția inversă.

„Neața! Mergi să te vaccinezi azi, dacă până acum nu ai făcut-o! ‘Maratonul vaccinării pentru viață’ va fi organizat în toate sectoarele Capitalei, în acest weekend, începând de vineri dimineață. Centrele de la Romexpo, Circul Metropolitan, Biblioteca Națională, Palatul Copiilor, Liberty Mall și Centrul Seniorilor vor funcționa non-stop”, a scris vicepreședintele PNL pe pagina personală.

Inițiativa civică a degenerat însă într-o mascaradă, atunci când, întrebată de un urmăritor dacă îi garantează în scris că răspunde ea în cazul în care pățește ceva, Gorghiu a răspuns: „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”.

Comentariu a fost șters ulterior, dar urmăritorii au taxat intervenția politicianului.

„Ce s-a întîmplat cu postarea celui care întreba dacă răspunzi tu dacă se întîmplă ceva când se vaccinează? Sa înțeleg că te-ai trezit moartă? Ai dat un răspuns de tută de cel mai jos nivel”, spune unul dintre ei.

„Omului care te-a întrebat cum îl ajuți dacă pățește ceva, i-ai răspuns că dacă moare o face pentru binele și sănătatea lui, nu pentru altcineva! Păi dacă ai ajuns cu decerebrarea până aici, ești exemplu viu de efecte adverse… Zic să-ți retragă Pfizer finanțarea”, scrie un altul.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook