Business-uri îngenuncheate de pandemie | „Vând biserică”. Ce prețuri se practică în domeniu

Business-uri îngenuncheate de pandemie | „Vând biserică”. Ce prețuri se practică în domeniu

Pandemia a afectat multe domenii de activitate, în special pe cele care presupun adunări mari de oameni.

Industria evenimentelor pare să nu-și revină prea curând, fie că ne raportăm la concerte, festivaluri, sau săli de teatru și cinema.

Însă apar primele semne, în mod neașteptat poate, că intră în declin și domeniul bisericesc, care era considerat destul de profitabil, cel puțin așa ne obișnuisem să credem 🙂

Slujba presupune adunări mari de oameni, apropiere fizică (și spirituală, desigur) – un mediu propice pentru transmiterea virusului. Cum în prezent se recurge de cele mai multe ori la slujbele în aer liber, în afara bisericii, pentru a proteja enoriașii, un timișorean a decis că o mutare bine ar fi să-și vândă chiar lăcașul de cult.

Anunțul postat pe un site de vânzări spune așa: „De vânzare biserică pentru 100 persoane, plus casă parohială, Traian, pret 150000 euro”. Iată, o super-afacere. Cumperi o biserică și ai la pachet și casă parohială.

Imobilul este situat în județul Timiș, dar poate, cu timpul, se va dezvolta mai mult acest domeniu, piața se va diversifica, și vor exista variante în toată țara :))

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook