Burgeri și gogoși gratis, pentru vaccinați. Companii ca McDonald’s sau Krispy Kreme oferă produse celor care au primit serul anti-Covid

Burgeri și gogoși gratis, pentru vaccinați. Companii ca McDonald’s sau Krispy Kreme oferă produse celor care au primit serul anti-Covid

Americanii au noi motive pentru a se vaccina anti-Covid – Krispy Kreme oferă gratuit gogoși celor care prezintă dovada vaccinării – pe tot parcursul anului. Începând de luni, orice client care are adeverință de vaccinare va primi gratuit o gogoașă Original Glazed în locațiile participante, la nivel național. Celebrul lanț de gogoșerii menționează că orice client care a primit cel puțin o doză a unui vaccin autorizat în Statele Unite se califică pentru promoție.

Și nu este o ofertă valabilă o singură dată. Persoanele vaccinate se pot întoarce în fiecare zi și pot continua să primească gogoși gratuite până în 2021. Krispy Kreme a mai spus că intenționează să sprijine lucrătorii din domeniul sănătății și voluntarii care administrează vaccinuri, prin livrarea de gogoși gratuite în centrele de vaccinare din întreaga țară, în următoarele săptămâni.

„Vrem cu toții să depășim criza Covid cât mai repede posibil și vrem să susținem pe toată lumea care își face datoria, vaccinându-se imediat ce vaccinul este disponibil pentru ei”, a declarat Dave Skena, directorul de marketing.

O serie de companii, inclusiv Tyson, Target, Aldi, Trader Joe’s și McDonald’s oferă politici similare. Unele companii oferă angajaților timp liber pentru a se vaccina.

SUA au administrat acum peste 100 de milioane de doze de vaccin Covid-19. Sau 35 de milioane de americani vaccinați complet – 10,5% din totalul populației SUA.

Administrația Biden estimează acum că va avea suficiente doze pentru a inocula fiecare adult până în luna mai.

Sursa: CBS News

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook