Bruce Springsteen, alături de fiul său la depunerea jurământului ca pompier

Bruce Springsteen, alături de fiul său la depunerea jurământului ca pompier

Bruce Springsteen a fost alături de fiul său, marți, la ceremonia la care acesta a depus jurământul ca pompier.

Fiul cântărețului Bruce Springsteen a depus jurământul pentru Jersey City Fire Department, alături de alți 15 tineri pompieri.

Sam Springsteen a fost însoțit la ceremonie de celebrul său tată și de mamă, Patti Scialfa. Evenimentul a avut loc la Primăria din New Jersey în prezența primarului și a altor oficiali locali.

Muzicianul și Patti Scialfa au avut locuri în primul rând pentru a-l vedea pe fiul lor în vârstă de 25 de ani devenind unul dintre membrii celei mai noi promoții de pompieri.

“Suntem foarte mândri”, a declarat Bruce Springsteen reporterilor la ceremonie. “Suntem entuziasmați pentru el.”

Bruce Springsteen s-a născut pe 23 septembrie 1949, în Statele Unite, şi este compozitor şi interpret. Springsteen a ajuns celebru în lumea întreagă datorită stilului său muzical, în care rock-ul este combinat cu influenţele pop, iar versurile romantice, cu sentimentele patriotice americane sau cu dragostea artistului pentru oraşul lui natal, New Jersey. Maniera lui foarte reuşită de a cânta despre problemele obişnuite din viaţa cotidiană a oamenilor i-a adus numeroase premii, printre care 18 Grammy şi un Oscar. Cele mai cunoscute albume ale lui Springsteen sunt „Born to Run” (1975) şi „Born in the USA” (1984). Springsteen a vândut peste 65 de milioane de albume în Statele Unite şi peste 120 de milioane în lumea întreagă.

Piesele lui Bruce Springsteen se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook