Blue Ivy Carter a câștigat la 8 ani primul ei premiu pentru colaborarea cu mama sa, Beyoncé

Blue Ivy Carter a câștigat la 8 ani primul ei premiu pentru colaborarea cu mama sa, Beyoncé

Blue Ivy Carter a câștigat primul ei premiu important pentru colaborarea cu Beyoncé, arată Smart on Trend păstrând un loc special pentru muzica artistei în playlistul zilei.

Blue Ivy Carter calcă pe urmele mamei și tatălui său în lumea artistică. Tânăra, în vârstă de 8 ani a primit primul premiu important, la cea de-a 51-a ediție a Premiilor NAACP Image.

Alături de mama sa a primit distincția Outstanding Duo, Group or Collaboration pentru „Brown Skin Girl”. Cele două au colaborat cu SAINt JHN și WizKiD pentru albumul din 2019 ”The Lion King: The Gift”.

Cântecele de pe album sunt inspirate de varianta recentă a peliculei clasice lansate de Disney. „Brown Skin Girl” a devenit prima piesă cu care Blue Ivy ajunge în topul Hot 100 Billboard.

Bunica tinerei artiste, Tina Lawson, a distribuit o fotografie a premiantei pe Instagram notând: „Bunica e atât de mândră de tine”. „Tu le oferi o voce tuturor fetițelor de culoare”, a spus femeia.

Blue Ivy Carter s-a născut pe 7 ianuarie 2012 și este fiica cuplului format din Beyoncé și Jay Z.

Piesele interpretate de Blue Ivy Carter se aud la Smart On Trend. Playlistul poate fi auzit aici https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook