Berlin: cluburi de noapte redeschise. Program până la ora 22 și interdicția de a dansa

Berlin: cluburi de noapte redeschise. Program până la ora 22 și interdicția de a dansa

În capitala Germaniei, câteva cluburi de noapte au decis să se redeschidă. Însă, din cauza coronavirusului, aceste cluburi de noapte nu au de ales decât să se reinventeze: program de zi, grupuri limitate de persoane, interdicția de a dansa și posibilitatea de a organiza petreceri doar în aer liber.

Unele cluburi de noapte din Berlin au decis să se redeschidă pentru prima dată după perioada de izolare. Dar, având în vedere măsurile de distanțare impuse de lupta împotriva Covid-19, cluburile sunt obligate să fie creative, după cum a informat presa locală. Acestea sunt deschise acum de la ora 15:00 până la 22:00.

Astfel, cluburi precum Birgit und Bier sau Sisyphos, își deschid doar spațiile în aer liber: grădinile sau terasele, după cum raportează canalul de televiziune local RBB 24.

Măsuri stricte de distanțare

Măsurile de distanțare socială rămân stricte în aceste locații. Chelnerii și DJ-ii sunt nevoiți să poarte măști, la fel ca și clienții, cărora li se cere să rămână așezați. Prin urmare, nu au voie să danseze pentru că astfel situația ar putea degenera într-o petrecere (iar distanțarea ar fi aproape imposibil de aplicat). De altfel, capacitatea cluburilor a fost limitată.

Chiar și în aceste condiții, respectivele unități au fost pline weekendul trecut.

Sursa: BFM TV

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook