Autoritățile din Hong Kong i-au permis actriței Nicole Kidman să nu respecte regulile de carantinare impuse, în mod normal, tuturor călătorilor

Autoritățile din Hong Kong i-au permis actriței Nicole Kidman să nu respecte regulile de carantinare impuse, în mod normal, tuturor călătorilor

Autoritățile din Hong Kong sunt aspru criticate după ce i-au permis actriței Nicole Kidman, care sosise pentru a filma un serial TV, să nu respecte regulile de carantină. Un purtător de cuvânt al Biroului pentru Comerț și Dezvoltare Economică confirmă informațiile conform cărora Nicole Kidman a fost autorizata să nu respecte procedura standard, menită să limiteze răspândirea coronavirusului.

Kidman, în vârstă de 54 de ani, a sosit în Hong Kong cu un avion privat care a decolat din Sydney pe 12 august, potrivit publicației Standard. Vedeta filmează pentru Expats, serial produs de Amazon, și a fost fotografiată alături de gărzile sale de corp în mai multe locații din oraș, inclusiv într-un magazin tip boutique.

„Actriței i s-a acordat permisiunea de a intra în Hong Kong fără să se carantineze, în scopul îndeplinirii activității profesionale desemnate, ținând cont de faptul că astfel de afaceri ajută la menținerea funcționării și dezvoltării economiei Hong Kong-ului”, arată comunicatul.

Hong Kong impune tuturor persoanelor vaccinate care provin din țări cu „risc ridicat” să stea în carantină hotelieră la sosire, timp de până la 21 de zile, pe lângă o serie de alte cerințe. Pentru cei din zone cu „risc redus”, cum ar fi Australia, carantina este de numai șapte zile.

Sursa: Bloomberg

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook