Au dat USR-ul pe AUR. Doi membri fondatori ai Uniunii Salvați România au migrat spre partidul lui George Simion

Au dat USR-ul pe AUR. Doi membri fondatori ai Uniunii Salvați România au migrat spre partidul lui George Simion

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor anunță că au cooptat doi foști lideri ai USR. Raluca Amariei și Dan Rădulescu au ales să se alăture partidului condus de George Simion și Claudiu Târziu. Cei doi au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferenţelor de viziune şi de orientare doctrinară.

George Simion alături de noul membru AUR, Dan Rădulescu. Sursa foto: Facebook/AUR

„Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova”, se arată în comunicatul emis de AUR.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o”, spune Raluca Amariei. „Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”.

Dan Rădulescu va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova și spune că va lupta din partea noului partid din care face parte, așa cum le-a promis alegătorilor după despărțirea de USR. „Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”.

Încă doi dintre fondatorii USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor. Românii iubitori de patrie strâng…

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Marţi, 20 aprilie 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook