Alec Baldwin distribuie o postare în care regizorul asistent al filmului „Rust” este acuzat pentru uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin distribuie o postare în care regizorul asistent al filmului „Rust” este acuzat pentru uciderea Halynei Hutchins

Alec Baldwin pare să îl învinuiască pe regizorul asistent al producției Rust pentru uciderea directorului de imagine Halyna Hutchins, pe care actorul a împușcat-o mortal cu arma încărcată cu muniție reală pe care David Halls i-a înmânat-o. Baldwin a distribuit pe Twitter un articol în care Halls recunoaște că „ar fi trebuit să verifice arma” înainte de a i-o da actorului.

Articolul se bazează pe o declarație potrivit căreia regizorul asistent i-a oferit arma lui Baldwin, spunându-i că este „rece”, adică nu are gloanțe reale.

Actorul în vârstă de 63 de ani a redistribuit articolul fără să lase alte comentarii. Însă este a doua postare de acest tip pe care o face, în prima subliniind faptul că i-a fost spus că „arma de recuzită este sigură”.

„Nimeni nu a fost acuzat până în acest moment”, spune procurorul districtului Santa Fe, Mary Carmack-Altwies. „Toate opțiunile sunt încă valabile”.

Baldwin a spus vineri că „i se frânge inima” pentru soțul și fiul Halynei Hutchins.

„Nu există cuvinte care să descrie șocul și tristețea legate de tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, soție, mamă și colegă a noastră”, a scris el pe rețelele de socializare.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook