Actriţa Meital Dohan, despre despărţirea de Al Pacino: „E greu să fii cu un om aşa bătrân”

Actriţa Meital Dohan, despre despărţirea de Al Pacino: „E greu să fii cu un om aşa bătrân”

Actriţa Meital Dohan a confirmat, pentru presa israeliană, despărțirea de Al Pacino. Dohan, mai tânără cu 39 de ani decât actorul, nu s-a ferit de cuvinte: „E greu să fii cu un om aşa bătrân, chiar dacă el e Al Pacino”.

Actriţa Meital Dohan a confirmat despărţirea pentru presa israeliană, după ce Al Pacino a apărut singur la Gala Premiilor Oscar. Artista, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că relaţia ei cu Al Pacino s-a încheiat din cauza diferenţei de vârstă prea mari.

„E greu să fii cu un om aşa bătrân, chiar dacă el e Al Pacino. Diferenţa de vârstă e un lucru complicat. Am încercat să o neg, dar acum el e deja o persoană mai în vârstă, să fim cinstiţi”, a spus actriţa. „Cu toată dragostea mea, nu a durat”, a completat Dohan.

Al Pacino, părăsit de iubită pentru că este prea bătrân şi zgârcit

Meital Dohan a explicat faptul că relaţia ei cu Pacino nu se baza pe bani sau cadouri scumpe.

„Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decât flori”, a asigurat actriţa, dorind să explice totuşi că nu este motivată de interese financiare.

Actriţa, care a jucat în seria „Weeds”, a precizat că speră să rămână prietenă cu Pacino şi că e „o onoare” să facă parte „din moştenirea lui”.

„M-am certat cu el şi l-am părăsit de curând, dar sigur că îl iubesc şi îl apreciez cu adevărat şi m-am bucurat să fiu acolo pentru el când a avut nevoie şi să fac parte din moştenirea lui. E o onoare pentru mine. Mă bucur că a fost această legătură între noi şi sper că o să rămânem prieteni buni”, a comentat Dohan.

Dohan şi Pacino au început să se întâlnească în 2018, după ce s-au cunoscut la o petrecere de la Hollywood. Pacino are trei copii din relaţii anterioare, dintre care doi cu actriţa Beverly D’Angelo, cu care s-a întâlnit din 1996 până în 2003.

Al Pacino, care împlineşte 80 de ani în luna aprilie, a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie”, de Martin Brest.

Autor Răzvan Țupa

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook