VIDEO| Le plac și tiribombele. Talibanii s-au dat în mașinuțe electrice și carusele, într-un parc de distracții din Kabul

VIDEO| Le plac și tiribombele. Talibanii s-au dat în mașinuțe electrice și carusele, într-un parc de distracții din Kabul

Talibanii au preluat controlul capitalei Afganistanului, au pus stăpânire pe palatul prezidențial, dar și pe parcurile de distracții din Kabul, printre altele. Dovadă că le plac bombele, dar și tiribombele. În plus, își arată latura umană și afișează o bucurie copilărească, atitudine normală, parcă, după aproape 20 de ani de încrâncenare.

Talibani în mașinuțe electrice și în carusel n-am prea văzut. Iar imaginile contrastează cu cele în care apar încruntați, violenți, înarmați până-n dinți. De dragul speranței într-o lume mai bună ne-am putea gândi, pentru o clipă, că întreaga luptă s-a dar doar pentru a stabili este stăpând peste parcurile de distracții din Afganistan.

Poporul afgan merge în parcuri de distracții și își reia viața normală de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Observați cum civilii stau alături de talibani fără nicio teamă. Se pare că oamenii își petrec viața într-un mod foarte normal“, scrie pe Twitter Muslim Times.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook