Batman învins de Covid. Robert Pattinson a fost testat pozitiv

Batman învins de Covid. Robert Pattinson a fost testat pozitiv

Filmarea celui mai recent „Batman” a fost oprită în Marea Britanie, a informat joi (3 septembrie) studioul Warner Bros., după ce un membru al echipei a contractat noul coronavirus. Potrivit revistei Vanity Fair, este vorba despre însuși Batman, Robert Pattinson.

„Un membru al echipei de producție a lui Batman a fost testat pozitiv pentru Covid-19 și a fost plasat în izolare, conform protocoalelor”, a raportat Warner Bros într-un comunicat de presă.

„Filmările sunt suspendate temporar”, a adăugat studioul, fără a da identitatea persoanei infectate. Potrivit Hollywood Reporter, care, la fel ca Vanity Fair, susține că ar fi avut „surse de rang înalt”, este vorba despre actorul britanic Robert Pattinson.

Filmarile pentru „The Batman”, care urmează să fie lansat în iunie 2021, au fost întrerupte și în martie, din cauza pandemiei Covid-19.

Regizorul Matt Reeves a sugerat că versiunea sa a fost inspirată din filme precum „Chinatown” și „Taxi Driver” și că va înfățișa un Bruce Wayne / Batman „foarte uman”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook