30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Netflix lansează trailerul documentarului SCHUMACHER

30 de ani de la debutul lui Michael Schumacher în Formula 1. Netflix lansează trailerul documentarului SCHUMACHER

Pe 25 august debutează în Formula 1, pe circuitul de la Spa (Belgia), pilotul Michael Schumacher. Se califică direct de pe locul 7 pentru Jordan și câștigă poziții la start, dar este nevoit să abandoneze după primul tur din cauza unei defecțiuni la ambreiaj. A câștigat apoi 7 campionate mondiale, 91 de curse și a ajuns de 155 de ori pe podium. Astăzi, Netflix lansează trailerul pentru documentarul intim SCHUMACHER, pe care-l vezi pe platformă din 15 septembrie.

Documentarul SCHUMACHER prezintă interviuri rare și imagini de arhivă în premieră, oferind un portret intim, dar și critic al sportivului care a obținut titlul mondial de șapte ori. Documentarul explorează numeroasele fațete care l-au format și l-au definit pe acest sportiv polivalent, parcurgând traseul ascensiunii lui amețitoare într-un sport plin de adrenalină și pericol, cu milioane de fani în întreaga lume.

Voința lui de fier și puterea de a ieși triumfător atunci când nimeni nu se aștepta l-au plasat pe Michael Schumacher în centrul atenției lumii întregi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook