Zeci de pensionari care așteptau să se vaccineze, luați drept tineri care participau la o petrecere ilegală. Polițiștii britanici au intervenit „în forță”

Zeci de pensionari care așteptau să se vaccineze, luați drept tineri care participau la o petrecere ilegală. Polițiștii britanici au intervenit „în forță”

Poliția din Essex, Marea Britanie, a confundat un grup de pensionari care stăteau la coadă pentru a se vaccina, cu o gașcă de tineri care țineau o petrecere ilegală. Un cetățean a alertat poliția după ce a văzut mai multe persoane care stăteau în fața clădirii Essex Freemasons’ Saxon Hall, unde în prezent funcționează un centru de vaccinare.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au observat că petrecăreții erau, de fapt, pensionari care așteptau doza de vaccin.

„A fost de-a dreptul amuzant când polițiștii, care au fost chemați să pună capăt unei petreceri ilegale, au găsit în fața clădirii doar cetățeni de 80-90 de ani, în scaune cu rotile, sau sprijiniți în bastoane și cadre ajutătoare, așteptând în liniște vaccinul”, spune purtătorul de cuvânt al Saxon Hall.

Bătrânii așteptau vaccinul AstraZeneca, dar într-un final a ajuns cel de la Pfizer, cu o oarecare întârziere și în mai puține doze decât era necesar, ceea ce a provocat cozi destul de mari.

Poliția a răspuns prompt apelului. „Așa cum bine știu cetățenii noștri, acționăm imediat atunci când primim apeluri care ne informează în legătură cu încălcări flagrante ale regulilor. Dar suntem gata să ajutăm și atunci când comunitatea noastră are nevoie”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook