VIDEO| Șoarecele de ciocolată. Rozătorul a fost surprins într-un hypermarket din Cluj în timp ce mânca dulciuri

VIDEO| Șoarecele de ciocolată. Rozătorul a fost surprins într-un hypermarket din Cluj în timp ce mânca dulciuri

Într-un magazin din Cluj se pare că pisica nu este acasă, iar șoarecii joacă pe rafturi. Un client al hypermarket-ului Auchan situat în Iulius Mall a surprins un șoarece care se bucura de gustul unei bucăți de ciocolată. „Fiica mea mi-a atras atenția că pe raft este un șoricel care mănâncă ciocolată. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, spune persoana care a filmat scena, potrivit stiridecluj.ro.

Reprezentanții hypermarketului spun că deratizarea se realizează săptămânal, iar incidentul este unul izolat. În plus, spun ei, au fost luate toate măsurile necesare pentru a elimina eventualele riscuri care i-ar putea privi pe clienți.

„Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, spun oficialii companiei într-un comunicat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook