VIDEO| Pinguinul Pierre se simte singur, așa că îl urmărește pe Pingu pe iPad

VIDEO| Pinguinul Pierre se simte singur, așa că îl urmărește pe Pingu pe iPad

Un pinguin care îl urmărește pe Pingu pe un iPad pentru a nu se mai simți singur ar trebui să fie dovada supremă că ne putem aștepta la orice în 2020.

Acest lucru se întâmplă la o grădină zoologică din Perth, Australia. Pinguinul, pe care îngrijitorii l-au numit Pierre, a fost găsit pe o plajă din sud-vestul țării.

Pierre este un pinguin Rockhopper nordic pe cale de dispariție și este singurul aflat sub asistență în întreaga regiune Australasia.

Și pentru că îngrijitorii lui Pierre au fost îngrijorați de faptul că nu socializează suficient pe perioada în care se află sub asistență, aceștia s-au gândit să îl delecteze pe acesta cu desenul animat „Pingu” și cu imaginile altor pinguini Rockhopper din întreaga lume – inclusiv cu cele de la grădina zoologică din Edinburgh.

„El nu rezistă în apă. Nu poate înota”

„Pierre ar trebui să se afle în oceanele Indian sau Antarctic în acest moment”, a declarat Danielle Henry de la grădina zoologică unde se află Pierre, pentru Radio 1 Newsbeat.

„Menirea lui nu este să se afle aici și nu era în cea mai bună stare de sănătate când a ajuns la noi”, spune Henry.

„Pierre nu-și dă seama că Pingu este un pinguin”

E clar că Pierre îl place pe Pingu, însă acesta nu realizează că Pingu este un pinguin. El reacționează la culoare și mișcare.

„Din comportamentul său putem spune că se bucură. Vocalizează foarte bine. Și exact asta am vrut să facă”, au declarat îngrijitorii.

Danielle Henry spune că planul este totuși să-l readucă pe Pierre în sălbăticie.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook