VIDEO| Cu ursul la masă. L-au hrănit ca pe un animal de companie și au atras criticile internauților

VIDEO| Cu ursul la masă. L-au hrănit ca pe un animal de companie și au atras criticile internauților

Un grup de tineri din Maryland, Statele Unite, au primit o vizită neașteptată cât timp se aflau la picnic la marginea unei păduri din zonă.

Un urs înfometat s-a așezat cu ei la masă și a așteptat să fie hrănit. Mai mult, a fost suficient de amabil încât să facă și câteva selfie-uri.

Kaitlyn Nesbit a filmat momentul și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare. Tânăra se afla împreună cu familia în zona Deep Creek, iar joi au primit vizita care i-a făcut „celebri”.

„Este cabana unui prieten și el ne-a spus că ursul este mereu prin preajmă și că nu face probleme”, a spus ea. „Majoritatea am fost speriați de moarte și am stat la distanță, dar cei curajoși și-au încercat norocul”.

Mulți urmăritori au criticat atitudinea tinerilor, spunând că animalele sălbatice nu ar trebui hrănite în acest mod, pentru siguranța proprie dar și a celor din jur.

„Acești oameni sunt total idioți”, a scris un internaut.

De altfel, legile din Maryland interzic hrănirea urșilor, pentru că aceștia vor asocia mâncarea cu oamenii și vor deveni o amenințare pentru localnici.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook