Unul dintre cei mai celebri artişti americani îşi schimbă numele în acte

Unul dintre cei mai celebri artişti americani îşi schimbă numele în acte

Rapper-ul american Sean Combs a reuşit să îşi schimbe oficial numele în Sean Love Combs, arată Smart Street, păstrând în playlist un loc special pentru piesele cântăreţului.

Rapper-ul american Sean Combs, cunoscut şi sub numele de P Diddy, a făcut o cerere pentru a-şi schimba numele în Sean Love Combs, în luna octombrie. Vestea aprobării cererii muzicianului a venit într-o perioadă în care muzicianul o plânge pe fosta sa iubită, Kim Porter.

Cântăreţul a postat miercuri pe Instagram un mesaj în memoria regretatului model, mamă a trei dintre copiii săi. ”Dacă ai femeia potrivită, te rog, spune-i, spune-i cât poţi de repede. Asigură-te că ştie. Asigură-te că simte. Cinsteşte-o. Iubeşte-o. Pentru că persoanele speciale sunt rare şi puţine. Şi nu toată lume are o a doua şansă. Dă-le azi de ştire celor pe care îi iubeşti. Acum!!!”, scrie Diddy pe pagina lui de Instagram.

Kimberly Porter a murit de pneumonie la domiciliul ei din Los Angeles în noiembrie 2018. Cei doi au format un cuplu începând din 1994 până în 2007, dar cântăreţul i-a rămas aproape până la moarte. Cântăreţul l-a adoptat pe fiul lui Kim dintr-o relaţie anterioară, Quincy şi i-a avut cu ea pe Christian (născut în 1998), şi pe gemenele D’Lila Star şi Jessie James (născute în 2006).

Sean Combs s-a născut în 1969 şi a folosit ca nume de scenă Puff Daddy, P. Diddy, Puffy, Brother Love şi Diddy. S-a născut la New York. Şi-a înfiinţat propria casă de discuri, Bad Boy Entertanment, în 1993. A câştigat trei premii Grammy şi două distincţii MTV Video. Averea sa a fost estimată de Forbes la 825 de milioane de dolari.

Piesele lui P Diddy se aud la Smart Street. Playlistul Smart Street poate fi ascultat aici : www.smartradio.ro

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook