Un suflet să-ți fie aproape

Dacă vrei să adopți un câine fără stăpân, îl poți alege de pe pagina de Facebook a ASPA. Sute de câini se află în adăposturile Asociației din Pallady, Bragadiru și Mihăilești. Adopțiile s-au mutat în mediul online în această perioadă, așa că poți cere telefonic informații suplimentare, apoi poți primi poze și filmulețe. Dacă te-ai decis, faci rezervare și apoi trimiți actele necesare adopţiei pe adresa de email a centrului în care se află câinele (pallady@aspa.ro, bragadiru@aspa.ro, mihailesti@aspa.ro)

Un echipaj ASPA îți aduce câinele ales, gratuit, acasă.

Dacă vrei însă să vezi câinii și să interacţionezi cu ei înainte de adopţie, de azi, poți merge în adăposturile ASPA. La intrare îți va fi măsurată temperatura și, nu uita, trebuie să ai mască de protecţie.

Toți câinii aflați în centrele ASPA sunt microcipaţi, sterilizaţi, vaccinaţi şi deparazitaţi, iar adopţia este gratuită. Nu pleci doar cu câinele ales. Primești şi un sac de hrană de 20 de kilograme.

Fii, însă, responsabil. Un câine nu e o jucărie de plus. Are nevoie de atenție, îngrijire, dragoste și timp. Gândește-te bine și abia apoi adoptă!

Programul de adopții online are succes și va continua. În ultimele șase săpatămâni din centrele ASPA au fost adoptați 186 de câini.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook