Un mic vaccin| Dacă te vaccinezi la Obor, primești gratis o porție de mici „cu de toate”

Un mic vaccin| Dacă te vaccinezi la Obor, primești gratis o porție de mici „cu de toate”

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță pe Facebook că, începând de vineri, cei care aleg să primească vaccinul anti-Covid în centrul de la Piața Obor vor primi „o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”. Centrul de vaccinare „Caravana de la Obor” este deschis vineri și sâmbătă de la 08:00 la 20:00, iar duminică de la 08:00 la 18:00. Poți alege dintre serurile Pfizer/BioNTech și Johnson&Johnson.

„Celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă”, spune Mihaiu.

„Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare.”

„Hai să avem sănătate…și poftă bună”, încheie primarul postarea, mândru de inițiativa luată.

Ideea nu este nouă și este preluată, ca de obicei, din Statele Unite. Unde drept recompensă pentru că ai ales să te vaccinezi primești un burger, o gogoașă, un bilet la loterie sau chiar o țigară cu marijuana.

Dar o adaptare mai românească nici că putea fi.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook