Teatru online: vezi „Dimineața pierdută”, în regia Cătălinei Buzoianu, de la ora 19:00

Teatru online: vezi „Dimineața pierdută”, în regia Cătălinei Buzoianu, de la ora 19:00

În seara asta de la ora 19:00 ai din nou un spectacol de teatru online adus de Bulandra. Vezi aici și pe pagina de Facebook a teatrului spectacolul DIMINEAŢA PIERDUTĂ după Gabriela Adameșteanu, în regia Cătălinei Buzoianu.

Amintirile. Trecutul. Nu sunt totuna, chiar dacă sunt legate. Trecutul este doar conceptul atribuit unui timp care ”a fost”.

În schimb, amintirile sunt (re)trăirea acelui timp, reactualizarea lui, ele sunt expresia personală, subiectivă, deseori deformată, simplificată sau îmbogățită mai mult sau mai puțin conștient.

În ”Dimineață pierdută” trecutul este adus constant în prezent, trece printr-un secol de istorie privată, dezvăluie epoci, regimuri, tipologii umane. În esență, ne dezvăluie pe noi. ”Am pierdut timpul cu povești” ar zice unul dintre personaje. Adică am pierdut prezentul pe care l-am încărcat cu trecutul, s-ar putea ”traduce” această expresie.

Amintirile. Trecutul. Nu sunt totuna. Căci dacă, prin amintiri, aducem prea des trecutul în prezent, riscăm să pierdem prezentul într-un trecut fără de amintiri.

Te vei întâlni cu actori ca Gina Patrichi, Tamara Buciuceanu-Botez, Victor Rebengiuc, Mihai Constantin sau Valentin Uritescu.

Spectacolul va fi difuzat în regim de live stream și nu va mai fi disponibil după încheierea transmisiei.

Cortina virtuală se ridică la ora 19 fix, aici.

 

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook