SUA| Centru de vaccinare închis după ce mai multe persoane au dezvoltat reacții adverse la serul Johnson & Johnson

SUA| Centru de vaccinare închis după ce mai multe persoane au dezvoltat reacții adverse la serul Johnson & Johnson

Un centru de vaccinare din Colorado a fost închis miercuri, după ce un „număr limitat” de persoane a avut reacții adverse la vaccinul Johnson & Johnson. Sute de persoane au fost trimise acasă fără să primească vaccinul, după câteva ore de așteptare. Centrul de vaccinare de la Dick’s Sporting Goods Park din Commerce City, în apropiere de Denver, a fost închis preventiv, potrivit FOX Denver 31 . Peste 1.700 de persoane au fost vaccinate în acea zi.

„După administrarea vaccinului J&J, în timpul perioadei de monitorizare a pacienților, am observat un număr limitat de reacții adverse la vaccin”, a transmis Centra Health, care conduce centrul de vaccinare, pentru Fox News. „Am urmat protocolul și, ca măsură de precauție, am luat decizia – în colaborare cu statul – de a întrerupe operațiunile pentru restul zilei”.

Johnson & Johnson nu a oferit o reacție oficială.

Aproximativ 640 de americani care au stat la coadă pentru a fi vaccinați au fost trimiși acasă și s-au reprogramat pentru duminică, spune Centra Health.

Compania nu a specificat câte persoane au dezvoltat reacții adverse, dar a spus că este vorba despre aproximativ 0,8% dintre cei care au primit o doză de vaccin în respectiva zi. Nu a specificat ce fel de reacții au avut oamenii.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook