Solistul Coldplay a vrut să îi facă o surpriză fiicei sale, dar s-a speriat de reacția ei

Solistul Coldplay a vrut să îi facă o surpriză fiicei sale, dar s-a speriat de reacția ei

Fiica lui Chris Martin, solistul trupei Coldplay, și-a îngrozit tatăl atunci când muzicianul a încercat să o surprindă la serviciu.

Solistul Coldplay s-a declarat extrem de mândru că fiica sa în vârstă de 15 ani, Apple, cel mai mare copil al său, s-a angajat pentru prima oară. Martin s-a decis să îi facă o surpriză fiicei sale și să viziteze magazinul la care aceasta lucrează în calitate de casieră.

Adolescenta nu a fost foarte încântată de gestul tatălui săi și, când l-a văzut așteptând la coadă, i-a spus să plece. Acesta spune că a fost prea ”speriat” ca să nu facă exact ce i-a cerut tânăra.

„Am luat un tricou din rafturi și m-am așezat la coadă. M-a văzut și zice «tata, ieși!». M-am simțit groaznic așa că m-am mutat la altă coadă cu tricoul în mână, speriat de fiica mea”, povestește Martin.

Tânăra a revenit la sentimente mai bune atunci când muzicianul a revenit cu fondante și a rugat o colegă să i le dea fiicei sale. ”Când plecam am auzit-o strigând «Te iubesc, tata!»”

Trupa Coldplay a fost formată în Londra, în 1998, și îi are componență pe solistul Chris Martin, chitaristul Jonny Buckland, basistul Guy Berryman şi bateristul Will Champion. Coldplay s-a bucurat de succes internaţional începând din anul 2000, odată cu lansarea single-ului „Yellow”, de pe albumul „Parachutes”, ce a fost nominalizat pentru Mercury Prize. Grupul este cunoscut pentru piese precum „In My Place”, „The Scientist”, „Clocks”, „Speed of Sound”, „Viva La Vida” și „Paradise”. De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase distincții, printre care se numără nouă premii Brit, șapte Grammy și șase MTV Video Music Awards.

Piesele Coldplay se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook