SmartRadio.ro transmite azi un spectacol de Shakespeare – „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, de la Teatrul Bulandra, de la ora 19:00

SmartRadio.ro transmite azi un spectacol de Shakespeare – „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, de la Teatrul Bulandra, de la ora 19:00

Sămbătă am dat startul unei serii de spectacole transmise live aici pe site – SMART LIVE FEVER.
Toate spectacolele programate de Bulandra până la sfârșitul lunii martie și anulate, în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID 19, vor fi transmise pe Smart Radio și pe pagina de Facebook a Teatrului Bulandra.

În seara asta, de la ora 19:00, te invităm la ”Zadarnicele chinuri ale dragostei”, de Willliam Shakespeare și în regia lui Andrei Șerban, o piesă plină de umor și de tâlc, în care aflăm cum în fața dragostei pică orice turn de apărare.
”Spectacolul lui Andrei Șerban este o memorabilă experiență teatrală. Ar merita să fie văzut de cât mai mulți tineri, pentru că vorbește despre lucruri esențiale într-o manieră accesibilă, bine structurată și temeinic construită, care i-ar pune pe gânduri pe adolescenți, nu numai obișnuitul public de teatru, stârnindu-I lăuntric să cugete profund asupra iubirii și alegerilor corecte. Un spectacol must see.”

În perioada aceasta, SMART RADIO vă propune ca sala de spectacol să devină propria sufragerie. Smart Live Fever este începutul erei experiențelor virtuale!

Urmărește spectacolul live aici: https://www.smartradio.ro/live-fever/

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook