Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Urma să joace astăzi în turul 3

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Urma să joace astăzi în turul 3

Simona Halep a anunțat pe contul său de Facebook că nu mai poate evolua la Openul de la Miami, din cauza unei accidentări la umărul drept. Sportiva, numărul 3 în clasamentul WTA, era calificată în turul trei atât la simplu, cât și la dublu și urma să o întâlnească astăzi pe Anastasija Sevastova.

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din competițiile de simplu și dublu de la Miami Open, dar nu pot evolua așa cum mă așteptam, din cauza accidentării. Mă întristează că nu pot continua, am venit aici pentru a juca cât mai multe meciuri, dar, din păcate, nu pot. Sper ca anul viitor să revin, mai sănătoasă și într-o stare mai bună”, a scris Halep.

I'm very sorry I have to pull out of singles and doubles at the Miami Open, but my injury doesn’t let me play here as I…

Posted by Simona Halep on Saturday, March 27, 2021

Românca a trecut în turul doi de Caroline Garcia, numărul 51 WTA, dar la finalul partidei a spus că problemele de la umăr i-au afectat prestația.

Pentru calificarea în turul trei, Halep a primit 65 de puncte WTA și 26.000 de dolari. Miami Open are premii totale de 3.260.190 de dolari.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook