Sezonul 5 „La Casa de Papel” îți aduce și finalul poveștii

Sezonul 5 „La Casa de Papel” îți aduce și finalul poveștii

“Jaful” i-a sfârșit !

Al patrulea sezon al „Money Heist” a reușit să acumuleze 65 de milioane de vizualizări. S-a clasat constant în top 10 în multe țări, nu doar în Spania.
La aproape patru luni de la lansarea celui de-al patrulea sezon, Netflix confirmă acum că serialul spaniol „La Casa de Papel” se întoarce pentru un al cincilea sezon.
Vestea a fost dată prima dată pe Twitter-ul Netflix însoțită de textul “Jaful i-a sfârșit”. Asta confirmă că al cincilea sezon este și sezonul final al serialului de mare succes.

Producătorul executiv, Alex Pina, spune că următorul sezon, cel final, o să fie mai intens: „Am petrecut aproape un an gândindu-mă cum despart trupa. Cum să-l pun pe profesor pe frânghii ”, spune el. „Cum să pun personajele în situații care sunt ireversibile.”

Acum două săptămâni “Profesorul” își anunța revenirea pe platourile de filmare, dar și faptul că povestea lor ajunge la final.

Povestea va atinge cele mai extreme și mai sălbatice niveluri. O să fie cel mai epic și mai interesant sezon, anunță Pina.
Producția urmează să înceapă în această lună în Spania, Danemarca și Portugalia, dar pandemia poate provoca întârzieri.
În prezent nu există o dată oficială de lansare pentru „Money Heist „sezonul 5, se aude ceva de vara anului 2021 .
Stay tuned!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook