Rusia o acuză pe jurnalista americană Hadley Gamble că este un „obiect sexual” trimis pentru a-i distrage atenția lui Putin

Rusia o acuză pe jurnalista americană Hadley Gamble că este un „obiect sexual” trimis pentru a-i distrage atenția lui Putin

Presa de stat din Rusia o acuză pe jurnalista postului CNBC, Hadley Gamble, că acționează ca „obiect sexual” pentru a-i distrage atenția președintelui Vladimir Putin. Mai mult, sugerează că este implicată într-o „operațiune specială” pusă la cale de americani.

Gamble, care a lucrat și pentru ABC și Fox, a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a venit îmbrăcată într-o rochie mulată pentru a-l intervieva pe Putin la evenimentul Russian Energy Week, care a avut loc la Moscova săptămâna trecută.

Liderul de la Kremlin a fost surprins de camere în timp îi arunca priviri admirative jurnalistei, înainte de a urca pe scenă, unde i-a spus că „este prea frumoasă” pentru a înțelege unele dintre răspunsurile sale.

Dar presa rusă spune că Gamble este un agent special trimis pentru a-l distrage pe Putin, așa cum el a folosit o femeie translator pentru a-l debusola pe Donald Trump în 2019, când era încă președinte.

„Hadley a purtat o rochie mulată, și-a coafat părul, a purtat o pereche de Louboutin care îi făceau picioarele să pară mai lungi”, spune propagandistul Dmitry Kiselyov la televiziunea de stat “Vesti Nedeli”. „Era dată cu ulei de corp, deși era în timpul orelor de lucru”.

Gamble „si-a folosit limbajul corporal cât a putut de mult”, explică el, „și-a mișcat picioarele, s-a jucat în mod constant cu părul, și-a umezit buzele și s-a jucat cu limba”.

Kiselyov o acuză că „a avut un comportament prea îndrăzneț și s-a comportat ca și cum ar fi un obiect sexual”.

Și fostul politician Mikhail Markelovm crede că Gamble este „arma secretă” a Americii care a fost trimisă ca răspuns la gestul lui Putin de a trimite un translator atractiv.

Sursa: New York Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook