Reacția lui Nelu Tătaru la criza de râs a Prof. Rafila: „Mă bucur dacă pot să fac pe cineva pe timp de pandemie să zâmbească”

Reacția lui Nelu Tătaru la criza de râs a Prof. Rafila: „Mă bucur dacă pot să fac pe cineva pe timp de pandemie să zâmbească”

Declarațiile ministrului Nelu Tătaru în legătură cu evoluția epidemiei au stârnit hohote de râs reprezentantului României la OMS, Alexandru Rafila.

Au apărut și primele reacții ale lui Tătaru legate de acest episod umoristic petrecut în timpul emisiunii lui Marius Tucă, la care Prof. Rafila era invitat.

„Mă bucur dacă pot să fac pe cineva pe timp de pandemie să zâmbească… m-aș bucura dacă și a înțeles ce am vrut să spun”, a declarat ministrul Sănătății, intervievat de jurnaliști la Timișoara.

De altfel, Tătaru a recunoscut oarecum că declarațiile pe care le făcuse anterior la TVR au fost, să spunem… ceva mai greu de descifrat, și speră că Alexandru Rafila va „explica explicațiile” are n-au fost pe înțelesul tuturor.

A reușit însă, din nou,  să producă o înșiruire de cuvinte mai… greu de interpretat… poate îl rugăm încă o dată pe domnul Rafilă să traducă și pe înțelesul nostru.

„Va încerca să explice tocmai explicațiile pe care eu le-am dat vis-a-vis de această evoluție pe trendul ascendent, dar ascendentul manifestându-se de la o zi la alta, un număr mai mic de cazuri, scăzând de la o zi la alta, chiar dacă este în creștere progresivă.”

Tot ce ne dorim este să putem și noi zâmbi, chiar dacă nu reușim să înțelegem întocmai detalii de tipul trend crescător, dubla cocoașă, intensitate în scădere, platou.

Iar dacă nu știi de unde a pornit totul, sau vrei să revezi, te poți amuza în continuare:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook