Raoult: „Vaccinul Covid este de domeniul SF, pentru moment”. Bill Gates câștigă cel mai mult de pe urma anunțurilor, crede profesorul

Raoult: „Vaccinul Covid este de domeniul SF, pentru moment”. Bill Gates câștigă cel mai mult de pe urma anunțurilor, crede profesorul

Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de pe urma anunțurilor despre viitoarele vaccinuri.

Vrea să vadă, ca să creadă. Aceasta este, în esență, ceea ce a spus Didier Raoult despre un potențial vaccin împotriva coronavirusului, anunțat de mai multe companii farmaceutice, printre care Pfizer / BioNTech, sau Moderna.

„Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates”

Aflat în emisiunea Non Stop People, la CNews, medicul a amintit că „pentru moment, nu există vaccinare împotriva Covid19. Vom vedea”. El a adăugat: „Dacă este un vaccin sigur, de ce nu. Pentru moment, nu se pune problema. Este Science Fiction”. „În ziua în care vaccinul va ajunge realitate, voi oferi o opinie. Nu fac preziceri”, a continuat el.

Microbiologul a ridicat problema anunțurilor în cascadă din ultimele zile, despre viitoarele vaccinuri. „Sunt sigur că acțiunile la bursă cresc nebunește. Cel care va câștiga cei mai mulți bani este cel care a câștigat cel mai mult și până acum: Bill Gates, cu Moderna. Sunt puțin sceptic și mă întreb dacă nu este un joc de tip Bitcoin”, spune directorul IHU Méditerranée Infection din Marsilia.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook