Prognoză specială pentru Capitală: Ploi și vânt în următoarele zile

Prognoză specială pentru Capitală: Ploi și vânt în următoarele zile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o prognoză specială pentru Capitală. Meteorologii avertizează că bucureștenii vor avea parte de ploi slabe, vânt, dar și de temperaturi de 11- 12 grade.

Luni de la ora 14.00 până marți la ora 20.00, cerul se va înnora și trecător va ploua slab, cu probabilitate mai mare în cursul nopții de luni spre marți și în după-amiaza zilei de marți.

Vântul se va intensifica treptat, începând din a doua parte a nopții, astfel că pe parcursul zilei de marți vor fi rafale de 35…45 km/h, iar în orele serii în jurul a 50 km/h.

Valorile de temperatură vor în creștere față de zilele precedente, astfel că cele maxime vor fi de 8…9 grade, iar minima nopții de luni spre marți va fi de 1…3 grade.

De marți seara până miercuri la ora 20.00, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar probabilitatea de ploaie redusă.

În schimb, vântul va avea intensificări, cu precădere în noaptea de marți spre miercuri, când va atinge viteze de 45…55 km/h, urmând a diminua treptat pe parcursul zilei de miercuri.

Temperatura minimă va fi de -1…1 grad, iar cea maximă de miercuri de 11…12 grade.

Foto Pixabay

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook