Prințul Harry și Meghan Markle vor să participe într-un serial TV pentru Hollywood

Prințul Harry și Meghan Markle vor să participe într-un serial TV pentru Hollywood

Cuplul s-a mutat lângă Los Angeles, iar foștii membri ai familiei regale se gândesc să devină producători de film.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au mutat acum o lună într-un conac din Montecito, aproape de Los Angeles. Au ales una dintre cele mai populare zone ale vedetelor de la Hollywood, care se bucură de vegetația înfloritoare și de climatul favorabil din orașul situat în districtul Santa Barbara. Aceștia au „vecini” personalități precum Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey și Ellen Degeneres.

Alegerea numelui micului Archie nu este întâmplătoare, după cum dezvăluie publicația Variety: după „demisia” familiei regale britanice, de fapt, Harry și soția sa „doresc să devină regii Hollywood-ului”.

Se pare că există deja un plan elaborat de cuplu:

„Aceștia vor propune un proiect directorilor diverselor companii de presă, inclusiv celor de la NBC Universal”.

Surse din interiorul Variety au adăugat că cei doi se vor  întâlni și cu Bonnie Hammer, președintele NBC, pe care Megan Markle îl știe de când făcea parte din distribuția serialului de televiziune „Suits”. Meghan, însă, nu ar dori să se întoarcă în fața camerei, ci să conducă echipa de producție alături de soțul său.

Tot potrivit publicației Variety, proiectul ar trebui să se concentreze asupra problemelor sociale, de mediu și de sănătate. De exemplu, se vorbește despre un documentar în ceea ce privește fauna sălbatică din Botswana sau despre impactul pe care îl are coronavirusul asupra sănătății mintale. Există și zvonuri despre o posibilă serie de emisiuni televizate despre cuplu. Ar exista deja numele: ”True Life: I’m an ex royal”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook