Premierul Spaniei către turiștii străini: planificați-vă vacanțele la noi în țară

Premierul Spaniei către turiștii străini: planificați-vă vacanțele la noi în țară

Va fi o vară neobișnuită. Încă nu poți fi sigur unde, cum și în ce condiții vei merge în vacanță anul ăsta. Unele state au anunțat deja că își vor redeschide granițele în iunie-iulie și fac toate pregătirile necesare pentru a-și relua activitatea turistică.

Poți alege Grecia, Germania, Franța, Italia – dacă te încumeți – dar și alte destinații. Dacă te gândești la Spania, ai și un mesaj din partea premierului Pedro Sanchez.

El spune că turismul se va redeshide începând cu 1 iulie “în condiții de siguranță”, și îi sfătuiește pe turiștii străini “să își planifice concediile în Spania”.

Toate regiunile din Spania sunt în acest moment în prima sau a doua fază de relaxare, după caz. În iulie, când turiștii ar putea ajunge în Spania, țara va fi în faza a patra, în care majoritatea măsurilor privind călătoriile vor fi relaxate, iar necesitatea carantinării pentru turiștii internaționali va fi eliminată.

“Spania are nevoie de turism, iar turismul are nevoie de siguranță, atât în țara de origine cât și la destinație. Ne vom asigura că turiștii nu sunt supuși riscurilor la noi în țară, dar și că nu ne vor aduce riscuri.”, a spus Sanchez.

Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume, după Franța, și primește peste 80 de milioane de turiști străini anual.

“Trimitem tuturor un mesaj astăzi: Spania vă așteaptă începând din luna iulie”, a încheiat premierul.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook