Nu știu alții cum sunt, dar eu azi am reușit să sar peste prânz, am uitat pur și simplu de el. Așa e când nu mai mergi la birou.

Așa că am început să-mi fac planuri pentru diseară. Și am găsit în aria mea că livrează prin Uber Eats sau Glovo cei de la Fior di Latte. N-am mai fost de câteva săptămâni la ei, de când am fost ultima dată la vecinii lor de la MaRE – Muzeul de Artă Recentă din Primăverii – mi se făcuse poftă.

La ei pe site și pe Facebook găsești meniul. M-am tot gândit la Italia zilele astea, cred că facem asta cu toții. Sunt atâtea locuri acolo în care m-aș întoarce, cel puțin tot timpul.

Vrei să-ți zic ce-mi comand eu, cu gândul la vara italiană?

Am de gând să stau la masă ca și cum al merge la restaurant, pregătesc masa, dau drumul la o lumânare, pornesc radioul pe Smart și încep cu Bruschette cu porcini și trufe. Fel principal, merg pe trei variante, una pentru fiecare membru al familiei – Tagliolini de casa cu creveți și zucchini, Șnițel crocant de curcan cu piure cu trufe și Lup de mare cu sos de lime și risotto.

Și pentru că nu pot să rezist fără dulciuri, iau și Tiramisu.

De comandat o poți face zilnic între 10 dimineața și 10 seara, fie prin Direct Delivery, ai numărul de telefon pe site-ul Fior Di Latte, fie de pe Uber Eats sau Glovo.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook