Ziua de 13 aprilie a marcat multe evenimente importante în istorie: de la recunoasterea dublei alegeri a lui Alexandru Ioan Cuza drept domn al Munteniei și Moldovei, la transformarea Ungariei în republică. Tot azi, se năștea regizorul, actorul și producătorul de  film care l-a înterpretat pe Comisarul Moldovan, respectiv Sergiu Nicolaescu.

Dar pentru noi, în aceste momente, cel mai important eveniment este acela al ieșirii Spaniei începând de azi de sub blocajul total. Este cel mai bun indiciu că viața se va întoarce cât de curând la normal. Trebuie să ne reîntoarcem la muncă, fraților!

Și chiar dacă pentru noi, românii, azi începe săptămâna mare, în loc să alergăm după cumpăraturi de Paște, ar trebui să punem planuri financiare pe hârtie, să ne organizăm procesele de muncă să fim pregătiți să fim de două ori mai productivi odată ieșiți din starea de urgență!

De masa de Paște… vă dau un pont! Se ocupa Fratellini bistro 😊 Ei au pregătit pentru tine 3 meniuri speciale de Paște. O să vi le prezint pe rând, câte unul pe zi, să ai timp să alegi bine.

Meniul 1 – Drob de miel traditional, Stufat de miel, Cotlet de berbecuț la jar, Cartofi Bulangere, Pască tradițională, Cozonac cu nucă și cacao, selecție de torture + ouale roșii și vinul vin din partea casei… Mai vrei ceva? Detalii găsești pe site-ul nostru, smartradio.ro.

NU uita, concentrează-te să fii mai productiv o data întors la muncă, astfel de mâncare nu vei duce lipsă!

Spor la treabă!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook