Eee, după cum mă cunoașteți, nu sunt eu cine știe ce prea credincios, dar tot vorbește lumea în jurul meu că în weekend se mănâncă pește că sunt Floriile.

Nici pește nu mănînc prea des, ultima oara când mi-am comandat de la Ancora pește a fost de Buna Vestire.

Așa că azi îmi voi comanda din nou de la Ancora ceva bunătăți pescărești care să mă facă să mă simt ca peștele prin apă în weekend.

Mai ales azi, când cei de la Hospitality Culture Institute s-au inspirat din campania noastră “Ia masa în oras!” și au decretat ziua de 10 aprilie “Ziua Mâncatului în Oraș de Acasa”.

Cum altfel să învingi monotonia autoizolarii, decât cu mici plăceri pe care ți le poți face astfel încât să îți mentii moralul sus: comanzi mâncare bună de la restaurantul tău preferat, te îmbraci frumos, chiar dacă doar de la brâu în sus ca pentru o ședință prin zoom, organizezi party-uri în live streaming cu prietenii și te menții în formă optimă fizic și moral pentru momentul mult așteptat când te vei putea întoarce la viața ta de dinainte de Coronavirus.

Gata, Ancora, here I wait for: Icre de știucă natur, Bors de sturion, Lup de mare cu rosii, măsline și rozmarin!

Comenzile se fac zilnic între 12:00 și 20:00 și ai toate opțiunile de comandă de la livratorii cunoscuți, până la direct delivery, detalii găsiți pe site-ul Smart Radio.

Nu uita, pofta vine ascultând Smart Radio!

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook